fbpx

Dekan Mesajı

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Değerli Öğrenciler,

Eğitimlerinizi en iyi şekilde almanızın yanı sıra; çok yönlü, sosyal, kültürel, bilimsel, sanatsal, yaratıcı ve üreten Arelli olarak yetişmenize katkı sağlamak için her zaman yanınızda olduğumuzu hatırlatarak başlamak isterim.

 

Yaşam yolculuğunuzun en önemli kısmını kaplayan üniversite etabın da güçlü akademik ve idari kadromuzla tam destekçiniz olduğumuzu bilmeniz bizler için çok önemlidir. Arel bir kültürdür ve bu kültürün en temel ilkesi öğrenci odaklı, kaliteli bir eğitim anlayışıdır. Sizlerin memnuniyetini arttırarak, Arel ailesine mensup bireyler olmaktan gurur duymanız ve ülkemizin geleceğine değer katmanız amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyor, köklü ailemizin bir parçası olmanızdan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.

 

Üniversite hayatınızı zenginleştirmek, kolaylaştırmak ve içinizdeki potansiyeli ortaya çıkarmak için yapmanız gereken, Arel’in size sunduğu tüm imkânlardan sonuna kadar yararlanmak olacaktır. Aynı zamanda yararlanırken de üretmek ve öğrenci kulüplerimize katılarak, kulüp etkinliklerine, düzenlenen eğitimlere emeğinizi ve zamanınızı ayırıp katılmanız, katma değer de bulunmanız bağımızın daha da güçlenmesini sağlayacaktır.

 

Bir Arelli, kendine güvenir, girişkenliği, çalışkanlığı ile üretir ve başarır.

 

Arzu KAYA AYDIN Dekan