22 Mayıs 2023 Pazartesi Günü Öğr. Gör. Hande ULUSOY ve Öğr.Gör Ruşen İNAN’In Moderatörlüğünde Mezun Öğrencilerimizle Meet Up Düzenlenmiştir

Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım mezunlarımızdan Ali Tuncay Sümer ve Merve Bozkurt Akgün Grafik Tasarımı mezunlarımızdan Samira Jasimjailini ve Yakup Milder ile 29/05/2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz meet-up’da tasarım süreci hakkında konuşuldu. Moda tasarım ve Grafik tasarım öğrencilerin okurken ve çalışma hayatında önem vermesi gereken konular tartışılarak sektörün güncel ihtiyaçları hakkında tasarım bölümünde okuyan öğrencilerimize bilgi verildi.