fbpx

Üniversitemizde “Pad Tai ve Tom Yum” Eğitimi

Üniversitemizde “Pad Tai ve Tom Yum” Eğitimi

13.05.2024

Üniversitemiz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı mezun öğrencilerinden Şef Onurhan Çakır tarafından Asya mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan “Pad Tai &Tom Yum” ve ahtapot pişirme teknikleri eğitimi verildi.Üniversitemiz Aşçılık Programı 2019 mezunu olan Şef Onurhan Çakır, Asya mutfağının önemli lezzetlerinden biri olan ““Pad Tai &Tom Yum” ve ahtapot pişirmenin püf noktalarını Üniversitemiz öğrencileri ile paylaştı.

Mezun olduğu üniversitede öğrencilerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Şef Onurhan Çakır, Üniversitemiz öğrencilerine “Asya mutfak kültürü ve pratikleri hakkında önemli bilgiler verdi.

“Katılımlarından Dolayı Teşekkür Ederiz”

Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Vildan Özhan katılımından dolayı Onurhan Çakır’a teşekkür ederek; “Kurumsal bir firmada yönetici şef olarak görev yapan 2019 mezunlarımızdan Onurhan Çakır bizlerle birlikteydi. Kendisiyle Asya Mutfağından Pad Tai &Tom Yum workshop gerçekleştirdik. Aynı zamanda ahtapot pişirmenin püf noktalarını öğrencilerimizle paylaşan Onurhan, ahtapot söğüş ve ahtapot tava yapım tekniklerini gösterdi. Öğrencilik dönemini ve sonrasında ki deneyimlerini de paylaşan sevgili öğrencimiz Onurhan Çakır’a katılımından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Birbirinden güzel lezzetlerin sunulduğu etkinlik teşekkür belgesinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.