fbpx
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Staj İmkanları

Havacılık Yönetimi

AKADEMİK

FAKÜLTELER
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
gulay-sevilmez

Ben Gülay Sevilmez, Batman doğumluyum. Lise öğrenimimi Anestezi Teknisyeni olarak tamamladım fakat havacılığa büyük merağım olduğu için Havacılık Yönetimi bölümünü tercih ettim ve 3. sınıfım , bölümümü büyük keyifle okuyorum tabi bunun yanında 16.10.2023 tarihinden itibaren Keyvan Havacılıkta da staj görüyorum. Havacılığa büyük merak saldığım için iyi bir dil eğitimi alıyorum. Hayatta başarmak istediğim hedefler, benimsediğim değerler var ve bunlar için hayatım boyunca çabalamaya hazırım. Ayrıca tiyatro, sinema ve müzikle ilgileniyorum.

sumeyye-kusku

Merhaba ben Sümeyye Küskü havacılık yönetimi 4. Sınıf öğrencisiyim ve şuan Keyvan Havacılık şirketinde uzun dönemli stajımı yapıyorum.

derya-yesilkaya

Ben Derya Yeşilkaya, Arel Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümü son sınıf öğrencisiyim. Keyvan havacılıkta veri analisti adayı olarak staj yapmaktayım. Stajım dahilinde; farklı kaynaklardan gelen verileri belirlenen standartlar doğrultusunda Keyvan veri tabanına girmekteyim.

meltem-kirman

Ben Meltem KİRMAN. Havacılık Yönetimi dördüncü sınıf öğrencisiyim. Keyvan Havacılık’da veri analistliği yaparak uçaklardaki otomatik pilot özelliğindeki rota verilerini giriyorum.

ibrahim-halil

Ben Havacılık Yönetimi son sınıf öğrencisi İbrahim Halil DİKBAŞ. Stajımı FUGO Yer Hizmetleri’nde yapmaktayım.

kenan-ozel

Ben Havacılık Yönetimi son sınıf öğrencisi Kenan ÖZEL. Stajımı FUGO Yer Hizmetleri’nde yapmaktayım.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları



İstanbul Arel Üniversitesi

Duyurular, Haberler, Etkinlikler

Arel Duyurular


 

 

Arel Etkinlikler


 

 

Basında Arel


 

 

Arel Haberler