fbpx
Meslek Yüksekokulu

Mezunlarımız

Çocuk Gelişimi Programı

AKADEMİK

MESLEK YÜKSEKOKULU

Eda Nur NEZİR / 2022-2023 Çocuk Gelişimi Mezunu

Herhangi bir liseden gelmiş olsanız bile, eğer çocukları seviyorsanız zorlanmadan öğretmenlerin rehberliğinde kolaylıkla ilerleyebilirsiniz. Öğretim üyeleri alanlarında çok bilgili ve deneyimliler.  Bunları bizimle de paylaşarak mezun olduktan sonra neler yapabileceğimiz hakkında yol gösteriyorlar, bir sorun olduğunda bizimle ilgileniyorlar. Çocuk Gelişimi Bölümü müfredatı çok iyi dersler içermekte ve 2 yılın sonunda çok şey öğrenmiş olduğunuzu göreceksiniz. Eğer ileride DGS düşünüyorsanız da Arel bu yüzden doğru bir seçim olacaktır.

 

 

Şimdi Ne Yapıyor?

DGS ile Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünde Lisans Eğitimini Tamamlamaktadır.

Gülşah TABAK / 2022-2023 Çocuk Gelişimi Mezunu

Arel üniversitesinde çocuk gelişimde bulunan akademisyenler teorik ve uygulamalı olarak iyi bir eğitimciler ve eğitim alanında öğrencilerin bilgilenmesine çok önem verip öğrencilerini bilgilendirmek için her türlü destekçi olmaktadırlar. Staj zamanı ve mezun olduktan sonra da hocalar ve Arelkam iş hayatında referans oluyor ayrıca bilgilendirici seminerler düzenliyorlar okulun bu süreçte okulun bana kattığı gerek hocalar olsun gerek bölümüzdeki seminerlerle yeniliğe ve gelişime açık olmamızı, güncel bilgilerle bizleri geliştirdiğini düşündüğüm için Arel üniversitesinin çocuk gelişim bölümü tercih edilmelidir.

           

Şimdi Ne Yapıyor?

Kendine ait oyun grubu atölyesini açmıştır.

Zeliha NALBANT / 2022-2023 Çocuk Gelişimi Mezunu

Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünü seçmek sizlere yenilikler katacaktır. Birbirinden farklı, rengarenk akademisyenler ile çocuklar ile ilgili her şeyi öğreneceksiniz. Bu bölümü seçmek mesleki olarak güzel bir konuma getirecek, sizler birer Çocuk Gelişimci olacaksınız. Bunun yanı sıra Arel’in ayrıcalıklarını da unutmamak gerekiyor. Atölyeleri, sınıfları sizi bu bölüme daha da teşvik ediyor.

 

Şimdi Ne Yapıyor?

Özel bir kurumda Erken Çocukluk Eğitimcisi olarak çalışmaktadır.

 

 

 

Nida SAVUT / 2022-2023 Çocuk Gelişimi Mezunu

Arel üniversitesinde Çocuk gelişimi okunmalı, çünkü bölümle ilgili gerek materyal gerek iş kısaca her türlü imkânı Arel bize zaten sunuyor. Her bölümün akademisyen kadrosu elbette ki çok iyi fakat çocuk gelişim bölümünün kadrosu şüphesiz en iyisi olduğu söylenebilir. Eğitmenler bizlere sadece bir öğrenci gözü ile değil meslektaş gözü ile bakıp, İletişim kurduğundan dolayı dönem boyunca öğreniyor aynı zamanda birlikte keyifli zamanlar geçiriyoruz.

 

 

Şimdi Ne Yapıyor?

Belediyeye bağlı Çocuk Gündüz Bakım Evinde Erken Çocukluk Eğitimcisi olarak çalışmaktadır.

Büşra ULAŞ / 2018-2019 Çocuk Gelişimi Mezunu

Akademik kadro ve eğitim sistemleri, meslek adına verimli ve eğlenceli gecen dersleri için Arel.

 

Şimdi Ne Yapıyor?

Gölge Öğretmenlik yapmaktadır.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları



İstanbul Arel Üniversitesi

Duyurular, Haberler, Etkinlikler

Arel Duyurular


 

 

Arel Etkinlikler


 

 

Basında Arel


 

 

Arel Haberler