Üniversitemizde Seyahatname Sohbetleri Etkinliği Düzenledi

06.11.2023

Seyahat Yazarı ve Fotoğrafçı Seymen Bozaslan Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Seyahatname Sohbetleri konulu etkinliğe katıldı.

Yükseköğretime Giriş ve Kariyer Planlama Dersi kapsamında gerçekleşen etkinlik Üniversitemiz Cevizlibağ Sağlık Yerleşkesinde düzenlendi.

Seyahat Yazarı ve Fotoğrafçı Seymen Bozaslan öğrencilere çalışma hayatın olsalar bile hobilerinden vaz geçmemeleri konusunda uyardı. Seymen Bozaslan, kurumsal hayatta alternatif kariyer çizmek, Marco Polo, Carpini, Kolomb, Einstein, Ali Bey hayatlarından seyahatname notlarını paylaşırken, Afrika, Asya ve Anadolu’da yaşadığı kendi seyahatnamelerini, hikâyelerini ve kitap çalışmalarını öğrencilerimize keyifli bir sohbetle aktardı.

Öğrencilere adeta dünya turu attıran Seymen Bozaslan’ın Seyahatname Sohbetleri soru cevap kısmının ardından sona erdi.