Meslek Yüksekokulu

Misyon & Vizyon

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı

MESLEK YÜKSEKOKULU

Profesyonel ve Nitelikli Personel Yetiştirmek:

Havacılık sektöründe uluslararası standartlarda hizmet verebilecek, güvenlik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan, nitelikli ve profesyonel kabin hizmetleri personeli yetiştirmek.

Emniyet ve Hizmet Kalitesine Odaklanmak:

Öğrencilere, yolcu güvenliği ve hizmet kalitesi konularında kapsamlı bilgi ve beceri kazandırarak, havacılık sektöründe güvenli ve yüksek kaliteli hizmet sunmalarını sağlamak.

İnovasyon ve Sürekli Gelişimi Teşvik Etmek:

Öğrencilere yenilikçi düşünme becerilerini aşılayarak, havacılık sektöründeki yeniliklere ve gelişmelere uyum sağlamalarını teşvik etmek.

Uluslararası İşbirlikleri ve Deneyim:

Uluslararası havacılık kuruluşları ve havayolu şirketleri ile işbirlikleri kurarak, öğrencilere global düzeyde staj ve kariyer fırsatları sunmak.

Etik ve Sosyal Sorumluluk Bilinci:

Öğrencilere meslek etiği, sosyal sorumluluk ve çevre bilinci konularında eğitim vererek, havacılık sektöründe etik ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

Mükemmeliyet Merkezi Olmak:

Sivil havacılık kabin hizmetleri eğitiminde mükemmeliyet merkezi olarak tanınmak ve öğrencilerimize en yüksek kalitede eğitim ve deneyim sağlamak.

Yenilikçi Eğitim Metodları:

Teknoloji ve yenilikçi eğitim yöntemlerini entegre ederek, öğrencilere modern ve ileri düzeyde bir eğitim sunmak ve havacılık sektöründe lider profesyoneller yetiştirmek.

Küresel Rekabet Gücü:

Öğrencilerimizin küresel havacılık pazarında rekabet edebilecek bilgi, beceri ve deneyime sahip olmasını sağlamak amacıyla uluslararası standartlarda eğitim ve sertifikasyon sunmak.

Kültürel ve Etik Değerleri Güçlendirmek:

Öğrencilerimize kültürel çeşitlilik, etik davranış ve müşteri hizmetlerinde mükemmeliyet ilkelerini aşılayarak, dünya çapında saygı gören kabin hizmetleri profesyonelleri yetiştirmek.

Güvenlik ve Hizmet Kalitesinde Öncü Olmak:

Güvenlik, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinde öncü bir program olarak, havacılık sektöründe güvenilir ve tercih edilen kabin hizmetleri profesyonelleri yetiştirmek.

Sektörle Güçlü İşbirlikleri Geliştirmek:

Havacılık sektöründeki önde gelen havayolu şirketleri ve ilgili kuruluşlarla güçlü işbirlikleri kurarak, öğrencilerimize staj ve iş olanakları sağlamak ve mezunlarımızın sektöre entegrasyonunu kolaylaştırmak.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları