Görevlerimiz

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

GÖREVLERİMİZ

* Öğrencilerin üniversite öğrenim hayatları boyunca oluşabilecek/karşılaşabileceği tüm akademik, idari sorunlarını dinler ve Dekanlık hızla çözüme kavuşturulabileceklerini gerçekleştirir. Dekanlık çözemeyeceği sorunlar da ise idari ve akademik birimlerle işbirliği içinde çözüm arar.

* Öğrencileri doğrudan ilgilendiren bireysel ve genel sorunları çözmek amacıyla akademik ve idari birimler arasında koordinasyonu sağlamakta yardımcı olur.

* Öğrencilerin kampüs yaşamına ilişkin başvurularını değerlendirir, olumlu değerlendirilenler hakkında ilgili birimlere öneriyle birlikte sunar.

* Sosyal Sorumluluk Projeleri ile Topluma katkı olacak projeler de öğrencilerin aktif rol almasını sağlar.

* Dekanlık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren birimlerin, etkili ve efektif çalışmalarını yönetir.

* Rektörün davet etmesi sonucu Üniversite Yönetim Kurulu’na ve Üniversite Senatosu’na görev alanıyla ilgili konularda bilgi verir, gerektiğinde bu konularda teklif ve taslaklar hazırlar.