Biz Kimiz?

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER
Arel Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı, öğrencilerimizin üniversite hayatına adım attıkları andan itibaren her alanda, her konuda desteğini hissettikleri ve sorunlarına rehberlik edilip hızla çözüme ulaştırıldığı verimli, aktif ve kaliteli bir üniversite yaşamı için gereken ortamı yaratır.
Üniversite yaşamı boyunca Dekanlık, öğrencilerimizin akademik kazanımlarının yanı sıra, kişisel, kültürel, sosyal, profesyonel ve toplumsal gelişimlerine katkı sağlayan, ARELli olmanın ayrıcalığını tecrübe ettiren, topluma katkılarını artırmak, sosyal sorumluluk gerektiren alanlarda yetkinlik kazanmış bireyler olarak hayata dahil olmalarını sağlamaları için çalışmalarını yürütmektedir.
Tüm bu bilgiler ışığında aklınıza takılan her konuda bizlere ogrencidekanligi@arel.edu.tr mail adresinden veya aşağıda bilgileri sunulan ofislerimize gelerek yüz yüze danışabilirsiniz.
Kemal Gözükara Yerleşkesi: 1. Kat – 107 numaralı ofis
Cevizlibağ Yerleşkesi: yapım aşamasında