2nd International Students Conference on Business, Education, Economics, Accounting, and Management (ISC-BEAM) 2024 Öğrenci Konferansı gerçekleşti.

04.07.2024

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Aylin ERDOĞDU tarafından geliştirilen uluslararası işbirliği kapsamında, Universitas Negeri Jakarta- Faculty of Economics ile birlikte, İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ortak ev sahipliğinde ‘‘2nd International Students Conference on Business, Education, Economics, Accounting, and Management (ISC-BEAM) 2024 with the theme “Embracing AI Culture within the Business Ecosystem” isimli öğrenci Konferansı, 05 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşti.

7 ülkeden 206 öğrenci katıldığı konferansa Doç. Dr. ERDOĞDU öğrencileri ile birlikte Remote Leadership within the E-Commerce Industry: A Critical Review and Future Directions  ve Understanding the Consumer: AI-Driven Predictive Analytics and the Transformation of Purchasing Behavior isimli 2 bildiri hazırlayarak, öğrencilerin konferansa katılımını sağladı.  Dalya ALLABABIDI ve Iman Ali JAMA Üniversitemizi temsilen hazırladıkları bildirileri sunmuşlardır. Iman Ali JAMA  Understanding the Consumer: AI-Driven Predictive Analytics and the Transformation of Purchasing Behavior isimli bildirisi ile En İyi Sunum Ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Üniversitemizi üstün başarıyla temsil eden Doç. Dr. Aylin ERDOĞDU ve öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.